Brandweer blust coniferenhaag aan de Rembrandtlaan

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer is vanavond uitgerukt voor een buitenbrand aan de Rembrandtlaan in Vlissingen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Om 23.13 uur werd de brandweer zonder spoed ter plekke gevraagd bij een buitenbrand aan de Rembrandtlaan in Vlissingen, de brandweer kwam echter wel met spoed ter plaatse. Een coniferenhaag aan de Rembradtlaan was voor een groot in rook op gegaan. Omdat het vuur op bepaalde plekken nog schroeide, heeft de brandweer de heg met de hoge druk nat gemaakt. Twee voertuigen van de politie waren ter plaatse, de daders zijn niet aangehouden.

Vorig artikelVlam in de pan in woning Vlissingen
Volgend artikelMan betaald met vals geld in snackbar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier