Veel rook bij containerbrand

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is er in een ondergrondse container brand uitgebroken, bij deze brand kwam veel rook vrij.

De beroepsbrandweer uit Middelburg rukte uit met een tankautospuit om de brand in de container te blussen. De brandweer bluste de brand in de container met schuim. Ook kwam later een medewerker van de gemeentereiniging ter plaatse om de container omhoog te halen. Vervolgens is de container geleegd.

De politie, die tegelijkertijd met de brandweer arriveerde, heeft een getuigen gehoord die de mogelijke daders heeft gezien. Even later vertrok de politie weer, het is niet duidelijk of zij een verdachten heeft aangehouden.

Foto’s

 

Vorig artikelHelikopter haalt onwel geworden loods van schip
Volgend artikelRijverbod na alcohol controles in Vlissingen en Middelburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier