Veel rook bij containerbrand

- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is er in een ondergrondse container brand uitgebroken, bij deze brand kwam veel rook vrij.

De beroepsbrandweer uit Middelburg rukte uit met een tankautospuit om de brand in de container te blussen. De brandweer bluste de brand in de container met schuim. Ook kwam later een medewerker van de gemeentereiniging ter plaatse om de container omhoog te halen. Vervolgens is de container geleegd.

- Advertentie -

De politie, die tegelijkertijd met de brandweer arriveerde, heeft een getuigen gehoord die de mogelijke daders heeft gezien. Even later vertrok de politie weer, het is niet duidelijk of zij een verdachten heeft aangehouden.

Foto’s

 

- Advertentie -
Vorig artikelHelikopter haalt onwel geworden loods van schip
Volgend artikelRijverbod na alcohol controles in Vlissingen en Middelburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.