Eerste melding in Vlissingen is containerbrand

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De eerste brand melding was vanochtend om 11.28 uur. Er werd bij de meldkamer een containerbrand gemeld aan de Batenburg in Vlissingen.

De beroepsbrandweer uit Middelburg rukte uit met de 4530 (tankautospuit). Bij de brand in de container kwam veel rook vrij, binnen een half uur was de situatie onder controle. De politie, die ook ter plaats was, heeft geen zich op een dader.

Foto’s

 

Vorig artikelBrandweer ingezet voor afhijsing Vlissingen
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor meerdere branden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier