Brandweer ingezet voor afhijsing Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag is de brandweer ingezet voor een afhijsing aan de Walstraat in Vlissingen. 

De patiënt kon niet via de trap de woning verlaten, daarom werd zij via het raam naar buiten getakeld. Hier voor werd de beroepsbrandweer uit Middelburg gealarmeerd. Zij kwamen ter plaatse met de ladderwagen (4550). Nadat de patiënt door de brandweer uit de woning was gehaald, kon zij worden vervoerd maar het ziekenhuis.

Vorig artikelSchoorsteenbrand in woon- zorgcomplex blijkt loos alarm
Volgend artikelEerste melding in Vlissingen is containerbrand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier