Auto verwoest door felle brand

© Foto: Robin van Effrink

VLISSINGEN – Door een felle brand is een auto, die vlak naast een woning stond verwoest. Dit gebeurde in de Hyacintenlaan in Vlissingen.

De brand werd rond 05.20 uur gemeld. De meldkamer stuurde een tankautospuit met spoed ter plaatse. Omdat er pal naast de auto een woning stond was snel handelen gevergd. De auto is vooral aan de voorkant verwoest. De brand is waarschijnlijk aangestoken.

Foto’s

 

Vorig artikelBrandweerlieden belaagd met vuurwerk
Volgend artikelBankstel in de brand in Bonedijkelaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier