Brandweerlieden belaagd met vuurwerk

VLISSINGEN – In de nacht van de jaarwisseling zijn in de Hyacintenlaan in Vlissingen brandweerlieden belaagd met vuurwerk toen zij bezig waren met het blussen van een brand.

De brandweer werd rond 00.15 uur doorgestuurd naar een buitenbrand aan de Hyacintenlaan in Vlissingen. Hier woedde een flinke brand bestaand uit afval. Toen de brandweer bezig was met blussen werd er plots zwaar vuurwerk hun richting ingegooid. Even later kwam obstructie van de brandweer een politie-eenheid ter plaatse met maar liefst 5 á 6 politievoertuigen. Of er iemand is aangehouden is niet bekend.

Foto’s

Vorig artikelBrandweer rukt veelvuldig uit voor branden in Vlissingen
Volgend artikelAuto verwoest door felle brand
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier