Vlissinger aangehouden voor betrokkenheid hennepkwekerij

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagochtend is er een man aangehouden in zijn woning aan de Troelstraweg in Vlissingen. De man werd aangehouden vanwege betrokkenheid bij een hennepkwekerij in Veere.

De politie heeft tijdens een onderzoek aan een hennepkwekerij in de Frans Naereboutstraat in Veere de 48-jarige Vlissinger aangehouden vanwege betrokkenheid. De agenten troffen op de zolder een hennepkwekerij aan. Daar werd eerder een 37-jarige bewoner aangehouden.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikel14-jarige meisje vermist in Vlissingen
Volgend artikelBrandweer assisteert bij stormschade meldingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).