Brandweer assisteert bij stormschade meldingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De brandweer is zaterdagmiddag veelvuldig uitgerukt voor meldingen van stormschade zowel in Vlissingen als in Oost-Souburg.

De eerste melding kwam binnen om zes minuten over half 1. Ter plaatse bleek dat het dak van een carport was los gekomen en het terecht kwam op een auto die hieronder geparkeerd stond. De brandweer heeft vakkundig het dak verwijderd en de auto er van onder gehaald.

- ADVERTENTIE -

In Groot-Abeele waaide een grote boom op de weg, hierdoor kon er geen verkeer meer langs. De brandweer is momenteel bezig met het verwijderen van de boom. Hiervoor zijn een een tankautospuit uit Oost-Souburg en de Vlissinsge hoogwerker ingezet.

Hierna is de brandweer nog enkele keren ter plaatse gevraagd voor onder andere: omgevallen bomen en losliggende dakpannen. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland gaat het om ongeveer 15 meldingen over heel Zeeland. U moet dan denken aan losliggende dakpannen en omgevallen (delen) van bomen.

Foto’s

 

- ADVERTENTIE -