ROG valt café in Vlissingen binnen

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de Regionale Ondersteunings Groep (ROG) een inval gedaan in een café in de Badhuisstraat in Vlissingen. Dit gebeurde rond de klok van 7 uur s’ochtends.

Vermoedelijk deed het ROG een inval in het café in verband met drugs, dit is nog niet officieel bevestigd. De voorruit van het café is tijdens de inval gesneuveld. Of er aanhoudingen zijn verricht is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Politie valt café binnen na tip vuurwapen (12-01-2015)

Vorig artikelBrandweer controleert woning na binnenbrand
Volgend artikelPolitie valt café binnen na tip vuurwapen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier