Brandweer controleert woning na binnenbrand

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de brandweer uitgerukt voor een nacontrole in een woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen.

Omstreeks 21.00 uur werd de brandweer ter plekke gevraagd voor een controle in een woning aan de Van Dishoeckstraat in Vlissingen. Vermoedelijk had er in de woning een binnenbrand gewoed. Ook werd er een First Responder van de Zeeuwse ambulancezorg ter plekke gevraagd, dit omdat er vermoedelijk iemand lichtgewond was geraakt. Het slachtoffer moest niet mee naar het ziekenhuis. Na ongeveer 45 minuten keerde de brandweer terug naar de post.

Vorig artikelBrandweer assisteert bij stormschade meldingen
Volgend artikelROG valt café in Vlissingen binnen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier