Inzetten 2014 KNRM Breskens flink gestegen

VLISSINGEN – In 2014 is de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Zeeland in totaal  265 in actie gekomen, in 2013 waren dit 262 inzetten. Dit is gebleken uit de jaarcijfers die de KNRM vanmorgen bekend maakte.

De KNRM van Breskens, die ook voor dergelijke inzetten naar Vlissingen heeft gevaren omdat dat onder haar verzorgingsgebied valt, voer in vergelijking met 2013 veel meer uit . In 2014 voer de KNRM in Breskens in totaal 60 keer uit, in 2013 was dit nog 41 keer. Er heeft dus in het jaar 2014 een flinke stijging plaatsgevonden.

 

Vorig artikelWietkwekerij ontruimd in woning Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer rukt met spoed uit voor nacontrole
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier