Brandweer rukt met spoed uit voor nacontrole

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de brandweer met spoed uitgerukt voor een nacontrole-melding aan de Badhuisstraat in Vlissingen.

In de woning waar de brandweer naar toe werd gestuurd ging een rookmelder af omdat er in het pand een flinke rooklucht hing. Echter was er in de woning geen brand. De brandweer heeft ongeveer 15 minuten lang de woning geventileerd.

Foto’s

 

Vorig artikelInzetten 2014 KNRM Breskens flink gestegen
Volgend artikel15-jarig meisje uit Vlissingen vermist
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier