Politie arresteert verdachte na mishandeling

VLISSINGEN – Zondagmorgen is een portier van een horecagelegenheid aan het Bellamypark in Vlissingen mishandeld. De politie heeft een 22-jarige inwoner van Vlissingen aangehouden.

Rond 03.00 uur werd er een opstootje gemeld bij aan café aan het Bellamypark in Vlissingen. Daarbij zou de 22-jarige verdachte een beveiligingsmedewerker een klap hebben gegeven. Het slachtoffer deed ter plekke aangifte en kon zonder aarzelen de dader aanwijzen. De verdachte kon direct worden ingerekend en worden overgebracht naar een politiecel.

Vorig artikel15-jarig meisje uit Vlissingen vermist
Volgend artikelOverlastgever aangehouden, politie vindt hennep in woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier