Overlastgever aangehouden, politie vindt hennep in woning

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige man uit Vlissingen aangehouden na een melding van geluidsoverlast. Ook vond de politie in de woning van de 41-jarige man hennep.

Even na middernacht kreeg de politie een melding dat de 41-jarige Vlissinger in de Hobeinstraat luidkeels liep te schreeuwen. Agenten gingen op de melding af en troffen inderdaad een man aan, hij was luidruchtig en dronken. Met moeite kregen de agenten de man weer in zijn woning. Eenmaal binnen deed de 41-jarige na het raam open en ging veder met het veroorzaken van overlast.

- Advertentie -

Er werd besloten om de man aan te houden voor nachtrumoer en openbare dronkenschap. Toen de agenten bij de man naar binnen wilde gaan, kregen zij een stoel naar zich geworpen. Onder verzet kon de politie de man aangehouden en meenemen naar een politiecel. In het cellencomplex was er nog steeds geen land met de man te bezeilen. Bij het afsluiten van zijn woning vond de politie ongeveer anderhalve kilo hennep, de drugs zijn in beslag genomen.

 

 

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert verdachte na mishandeling
Volgend artikelAuto beschadigd na brand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.