Overlastgever aangehouden, politie vindt hennep in woning

VLISSINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 41-jarige man uit Vlissingen aangehouden na een melding van geluidsoverlast. Ook vond de politie in de woning van de 41-jarige man hennep.

Even na middernacht kreeg de politie een melding dat de 41-jarige Vlissinger in de Hobeinstraat luidkeels liep te schreeuwen. Agenten gingen op de melding af en troffen inderdaad een man aan, hij was luidruchtig en dronken. Met moeite kregen de agenten de man weer in zijn woning. Eenmaal binnen deed de 41-jarige na het raam open en ging veder met het veroorzaken van overlast.

Er werd besloten om de man aan te houden voor nachtrumoer en openbare dronkenschap. Toen de agenten bij de man naar binnen wilde gaan, kregen zij een stoel naar zich geworpen. Onder verzet kon de politie de man aangehouden en meenemen naar een politiecel. In het cellencomplex was er nog steeds geen land met de man te bezeilen. Bij het afsluiten van zijn woning vond de politie ongeveer anderhalve kilo hennep, de drugs zijn in beslag genomen.

 

 

Vorig artikelPolitie arresteert verdachte na mishandeling
Volgend artikelAuto beschadigd na brand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier