Auto beschadigd na brand Vlissingen

VLISSINGEN – Zondagavond omstreeks 23.35 uur werd de brandweer van Vlissingen met spoed gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Willem Witsenlaan in Vlissingen.

Bij aankomst van de brandweer stond de persoenenauto aan de voorkant in brand. Na ongeveer een half uur was het incident volledig onder controle. De auto raakte door de brand beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggehaald.

Het vermoeden bestaat dat de auto in brand is gestoken.

Vorig artikelOverlastgever aangehouden, politie vindt hennep in woning
Volgend artikelPolitie komt te laat bij hennepkwekerij
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier