70-jarige vrouw valt van fiets door loslopende honden

RITTHEM – Aan de Westhavendam in Ritthem heeft 19 januari 2015 een 70-jarige vrouw haar heup gebroken nadat zij van haar fiets viel door loslopende honden.

De vrouw uit Middelburg fietse die dag rond 14.27 uur nabij de slagbomen ter hoogte van Fort Rammekens aan de Rammekensweg in Ritthem. Het slachtoffer wist te vertellen dat zij in de omgeving los van elkaar een man met een hond en later een vrouw met twee honden zag lopen. De honden zouden met elkaar hebben gespeeld en daarbij tegen de fiets van de vouw zijn opgesprongen, vervolgens brak het slachtoffer haar heup nadat zij van haar fiets viel.

Volgens het slachtoffer heeft de vrouw rossig haar en de man heeft een fors postuur (lengte tussen 1.65 – 1.70 cm) met een kaal hoofd. De politie verzoekt de hondenbezitters zich te melden via het nummer: 0900-8844 om een verklaring af te leggen. Ook is zij op zoek naar mogelijk andere getuigen van dit onfortuinlijke incident.

Vorig artikelDronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen
Volgend artikelMan trekt mes na conflict met plaatsgenoot
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier