70-jarige vrouw valt van fiets door loslopende honden

- Advertentie -

RITTHEM – Aan de Westhavendam in Ritthem heeft 19 januari 2015 een 70-jarige vrouw haar heup gebroken nadat zij van haar fiets viel door loslopende honden.

De vrouw uit Middelburg fietse die dag rond 14.27 uur nabij de slagbomen ter hoogte van Fort Rammekens aan de Rammekensweg in Ritthem. Het slachtoffer wist te vertellen dat zij in de omgeving los van elkaar een man met een hond en later een vrouw met twee honden zag lopen. De honden zouden met elkaar hebben gespeeld en daarbij tegen de fiets van de vouw zijn opgesprongen, vervolgens brak het slachtoffer haar heup nadat zij van haar fiets viel.

- Advertentie -

Volgens het slachtoffer heeft de vrouw rossig haar en de man heeft een fors postuur (lengte tussen 1.65 – 1.70 cm) met een kaal hoofd. De politie verzoekt de hondenbezitters zich te melden via het nummer: 0900-8844 om een verklaring af te leggen. Ook is zij op zoek naar mogelijk andere getuigen van dit onfortuinlijke incident.

- Advertentie -
Vorig artikelDronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen
Volgend artikelMan trekt mes na conflict met plaatsgenoot
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.