Dronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen

VLISSINGEN – Op de Nieuwendijk in Vlissingen zijn afgelopen nacht twee mannen uit Noorwegen aangehouden vanwege hun irritante gedrag in het uitgaansgebied in Vlissingen.

De mannen, beide 29 jaar en afkomstig uit het Noorse Tonsberg zijn de gehele nacht nadrukkelijk en irritant aanwezig in het uitgaansgebied in Vlissingen. De dronken mannen vallen ander publiek op de Nieuwendijk en het Bellamypark in Vlissingen voortdurend lastig. Ook surveillerende agenten worden niet ontzien.

Omdat de mannen na herhaaldelijke aandringen van agenten niet reageren, worden zij aangehouden. Nadat de twee hun roes hadden uitgeslapen en hun boete hadden betaald mochten zij hun weg weer vervolgen.

Vorig artikelPolitie pakt scooterdieven op na tip alerte getuigen
Volgend artikel70-jarige vrouw valt van fiets door loslopende honden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier