Dronken Noren aangehouden op Nieuwendijk in Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Op de Nieuwendijk in Vlissingen zijn afgelopen nacht twee mannen uit Noorwegen aangehouden vanwege hun irritante gedrag in het uitgaansgebied in Vlissingen.

De mannen, beide 29 jaar en afkomstig uit het Noorse Tonsberg zijn de gehele nacht nadrukkelijk en irritant aanwezig in het uitgaansgebied in Vlissingen. De dronken mannen vallen ander publiek op de Nieuwendijk en het Bellamypark in Vlissingen voortdurend lastig. Ook surveillerende agenten worden niet ontzien.

- Advertentie -

Omdat de mannen na herhaaldelijke aandringen van agenten niet reageren, worden zij aangehouden. Nadat de twee hun roes hadden uitgeslapen en hun boete hadden betaald mochten zij hun weg weer vervolgen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie pakt scooterdieven op na tip alerte getuigen
Volgend artikel70-jarige vrouw valt van fiets door loslopende honden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.