Man trekt mes na conflict met plaatsgenoot

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond een 37-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een 36-jarige man, eveneens uit Vlissingen, zou hebben bedreigd.

De twee mannen troffen elkaar in een woning. De twee hadden een conflict, plots trok de 37-jarige verdachte een mes. Hij bedreigde de 36-jarige man hiermee. Even later vertrok de verdachte weer. Het slachtoffer, de 36-jarige Vlissinger, deed aangifte.

De politie hield de 37-jarige verdachte aan en sloot hem in voor verder onderzoek.

Vorig artikel70-jarige vrouw valt van fiets door loslopende honden
Volgend artikelBrandweer komt ter plaatse bij brandgerucht
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier