Man aangehouden wegens mishandelen BOA

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 33-jarige inwoner van Vlissingen is zaterdagochtend door de politie aangehouden omdat hij een Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar (BOA) zou hebben mishandelt.

De medewerkers van de gemeente, belast met het houden van toezicht, zag omstreeks samen met zijn collega rond 09.30 uur op de Schuitvaartstraat in Vlissingen een niet-aangelijnde hond lopen. De BOA sprak de man aan en vroeg hem of hij zijn hond wilde aanlijnen. De 33-jarige verdachte zei toen dat de BOA weg moest gaan. De Opsporingsambtenaar bleef de man volgen tot aan het Fort. De hondenbezitter bleef zeggend at de BOA weg moest gaan. Plots is de hond van de man verdwenen, de BOA bood aan te helpen zoeken. Ineens krijgt de opsporingsambtenaar een harde trap tegen zijn been, dit gebeurde op de Pieter Poststraat in Vlissingen. Door de harde trap viel de BOA, vervolgens uitte de man dreigde taal richting de BAO en trapte nog een keer tegen het beenn van de ambtenaar. De collega van de ambtenaar alarmeerde direct de politie, deze hebben de man aangehouden. De 33-jarige hondenbezitter werd voor verder verhoor meegenomen naar het politiebureau.

- Advertentie -

Hij kreeg een dagvaarding om zich op een later moment voor de rechter te verantwoorden. De BOA deed aangifte van mishandeling.

 

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer komt ter plaatse bij brandgerucht
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor vreemde lucht in put
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.