Man aangehouden wegens mishandelen BOA

VLISSINGEN – Een 33-jarige inwoner van Vlissingen is zaterdagochtend door de politie aangehouden omdat hij een Buitengewoon OpsporingsAmbtenaar (BOA) zou hebben mishandelt.

De medewerkers van de gemeente, belast met het houden van toezicht, zag omstreeks samen met zijn collega rond 09.30 uur op de Schuitvaartstraat in Vlissingen een niet-aangelijnde hond lopen. De BOA sprak de man aan en vroeg hem of hij zijn hond wilde aanlijnen. De 33-jarige verdachte zei toen dat de BOA weg moest gaan. De Opsporingsambtenaar bleef de man volgen tot aan het Fort. De hondenbezitter bleef zeggend at de BOA weg moest gaan. Plots is de hond van de man verdwenen, de BOA bood aan te helpen zoeken. Ineens krijgt de opsporingsambtenaar een harde trap tegen zijn been, dit gebeurde op de Pieter Poststraat in Vlissingen. Door de harde trap viel de BOA, vervolgens uitte de man dreigde taal richting de BAO en trapte nog een keer tegen het beenn van de ambtenaar. De collega van de ambtenaar alarmeerde direct de politie, deze hebben de man aangehouden. De 33-jarige hondenbezitter werd voor verder verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Hij kreeg een dagvaarding om zich op een later moment voor de rechter te verantwoorden. De BOA deed aangifte van mishandeling.

 

Vorig artikelBrandweer komt ter plaatse bij brandgerucht
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor vreemde lucht in put
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier