Brandweer komt ter plaatse bij brandgerucht

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Aan het begin van de middag is de brandweer van Vlissingen met spoed uitgerukt naar de Hogeweg in Vlissingen. Er zou in het pand een rooklucht hangen.

Toen de brandweer ter plaatse kwam is zij direct begonnen met controleren van de woning. Ook was er een First Responder ter plaatse en hing er een politiehelikopter in de lucht die waarschijnlijk toevallig in de buurt was. Na ongeveer 20 minuten kon de brandweer weer terug naar de post aan de Olympiaweg in Vlissingen.

Of er daadwerkelijk brand was is niet bekend.

Vorig artikelMan trekt mes na conflict met plaatsgenoot
Volgend artikelMan aangehouden wegens mishandelen BOA
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier