Auto in de berm op A58 bij afrit Oost-Souburg

OOST-SOUBURG – Vanavond zijn twee ambulanceteams en twee brandweervoertuigen opgeroepen voor een ongeval met letsel op de A58 ter hoogte van de afrit bij Oost-Souburg.

Het ongeval gebeurde nabij hectometer 168,6 aan de rechterkant bij de afrit naar Oost-Souburg. De situatie was al snel onder controle, een ambulance kon echter al worden afgemeld. Er is door de ambulancedienst wel een slachtoffer afgevoerd. Hoe het ongeval is ontstaan is niet bekend. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor vreemde lucht in put
Volgend artikelMalafide Ierse klussers actief in Zeeland, politie waarschuwt
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier