Politie pakt viertal op na vondst hennepkwekerij

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag heeft de politie op de Sandenburg in Vlissingen vier mensen aangehouden, zij waren hennep aan het knippen.

Omdat het vermoeden bestond dat er in de woning aan de Sandeburg een hennepkwekerij werkzaam was, gingen agente omstreeks 17.00 uur de woning binnen. Binnen treffen de agenten een 60-jarige Vlissinger aan, hij is de bewoner van de woning. Op de eerste verdieping treffen agenten een 24-jarige man, eveneens uit Vlissingen aan. Hij was in het gezelschap van twee vrouwen van 29- en 32 jaar, beide afkomstig uit Bergen op Zoom. De drie waren bezig met het knippen van hennep.

De politie heeft alle vier de verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg, alle vier de verdachten zijn in verzekering gesteld. De hennepkwekerij is ontmanteld en professioneel geruimd. De ongeveer uit 50 platen bestaande kwekerij is samen met het kweekmateriaal vernietigd.

Vorig artikelBrandweer blust brand in schoorsteen
Volgend artikelPatiënt uit woning, brandweer assisteert
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier