Politie pakt viertal op na vondst hennepkwekerij

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag heeft de politie op de Sandenburg in Vlissingen vier mensen aangehouden, zij waren hennep aan het knippen.

Omdat het vermoeden bestond dat er in de woning aan de Sandeburg een hennepkwekerij werkzaam was, gingen agente omstreeks 17.00 uur de woning binnen. Binnen treffen de agenten een 60-jarige Vlissinger aan, hij is de bewoner van de woning. Op de eerste verdieping treffen agenten een 24-jarige man, eveneens uit Vlissingen aan. Hij was in het gezelschap van twee vrouwen van 29- en 32 jaar, beide afkomstig uit Bergen op Zoom. De drie waren bezig met het knippen van hennep.

- Advertentie -

De politie heeft alle vier de verdachten aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg, alle vier de verdachten zijn in verzekering gesteld. De hennepkwekerij is ontmanteld en professioneel geruimd. De ongeveer uit 50 platen bestaande kwekerij is samen met het kweekmateriaal vernietigd.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust brand in schoorsteen
Volgend artikelPatiënt uit woning, brandweer assisteert
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.