Patiënt uit woning, brandweer assisteert

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanochtend heeft de brandweer met een hoogwerker een patiënt uit een woning aan de Gerbrandystraat in Vlissingen gehaald.

Rond 09.00 uur werd de brandweer zonder spoed opgeroepen voor een til-assistentie aan de Gerbrandystraat in Vlissingen. Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer terugkeren en was de patiënt afgevoerd in een ambulance.

Foto’s

Vorig artikelPolitie pakt viertal op na vondst hennepkwekerij
Volgend artikelBrandweer blust keukenbrand in Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier