Politie zoekt getuigen overval groenteboer Vlissingen

VLISSINGEN – De politie is opzoek naar getuigen van de overval op de groente- fruitwinkel aan het Groenewoud op 10 februari 2015.

“Het onderzoek is in volle gang, maar heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de dader”, aldus de politie. Van de man die dinsdagochtend de groente- fruitwinkel aan het Groenewoud binnenliep en de eigenaar bedreigde met een mes, is een summier signalement bekend. Hij zou een snorretje hebben en droeg ten tijde van de overval een kleine muts.

De recherche heeft het vermoeden dat er nog mensen zijn die meer weten maar zich nog niet hebben gemeld. Met deze mensen komt de recherche vraag in contact. U kunt zich melden via het algemene nummer van de politie: 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan naar: 0800-7000.

Zie ook:

Vorig artikelMedische noodsituatie in woning Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer hijst patiënt uit woning in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier