Politie zoekt getuigen overval groenteboer Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is opzoek naar getuigen van de overval op de groente- fruitwinkel aan het Groenewoud op 10 februari 2015.

“Het onderzoek is in volle gang, maar heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de dader”, aldus de politie. Van de man die dinsdagochtend de groente- fruitwinkel aan het Groenewoud binnenliep en de eigenaar bedreigde met een mes, is een summier signalement bekend. Hij zou een snorretje hebben en droeg ten tijde van de overval een kleine muts.

- Advertentie -

De recherche heeft het vermoeden dat er nog mensen zijn die meer weten maar zich nog niet hebben gemeld. Met deze mensen komt de recherche vraag in contact. U kunt zich melden via het algemene nummer van de politie: 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan naar: 0800-7000.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelMedische noodsituatie in woning Oost-Souburg
Volgend artikelBrandweer hijst patiënt uit woning in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.