Brandweer hijst patiënt uit woning in Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond is de brandweer ingezet bij een afhijsing in de Vincent van Goghlaan in Vlissingen.

Om 20.25 uur werd de hoogwerker van de Vlissingse brandweer opgeroepen voor een afhijsing in de Vincent van Goghlaan in Vlissingen. In de flat in die straat moest een patiënt uit een woning worden gehaald omdat deze niet via de trap de woning kon verlaten. Nadat de brandweer de patiënt naar beneden had gebracht, werd deze met spoed per ambulance afgevoerd. Ook waren er twee eenheden van de politie ter plaatse voor ondersteuning.

Foto’s

 

Vorig artikelPolitie zoekt getuigen overval groenteboer Vlissingen
Volgend artikelScooter brand volledig af in Walestraat Koudekerke
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier