Personen aangehouden bij vechtpartijen in Vlissingen en Middelburg

VLISSINGEN – MIDDELBURG – Vannacht heeft de politie meerdere personen aangehouden bij vechtpartijen in Vlissingen en Middelburg. Dat laat een politieagent weten via Twitter.

In Vlissingen bij de Baskensburg ontstond een vechtpartij na een feest. In Middelburg ontstond er een vechtpartij tussen het uitgaanspubliek. In beide gevallen kwam de politie met verschillende eenheden ter plaatse om de rust te bewaren, er zijn meerdere mensen opgepakt.

Vorig artikelTraumahelikopter opgeroepen voor incident Hogeweg Vlissingen
Volgend artikelTraumahelikopter opgeroepen voor melding in Wijenburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier