Traumahelikopter opgeroepen voor incident Hogeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond zijn twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan de Hogeweg in Vlissingen.

Omstreeks 21.00 uur werd een ambulance samen met een traumahelikopter uit Gelderland met spoed ter plaatse gevraagd. Even later werd er nog een ambulance met spoed opgeroepen. Ook waren twee voertuigen van de politie ter plaatse. Wat er precies aan de hand was is onduidelijk.

Vorig artikelVerdachte overval op groente- fruitwinkel opgepakt
Volgend artikelPersonen aangehouden bij vechtpartijen in Vlissingen en Middelburg
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier