Traumahelikopter opgeroepen voor incident Hogeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanavond zijn twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen voor een melding aan de Hogeweg in Vlissingen.

Omstreeks 21.00 uur werd een ambulance samen met een traumahelikopter uit Gelderland met spoed ter plaatse gevraagd. Even later werd er nog een ambulance met spoed opgeroepen. Ook waren twee voertuigen van de politie ter plaatse. Wat er precies aan de hand was is onduidelijk.

Vorig artikelVerdachte overval op groente- fruitwinkel opgepakt
Volgend artikelPersonen aangehouden bij vechtpartijen in Vlissingen en Middelburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier