Auto over de kop na ongeval Lekstraat Oost-Souburg

- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Vanmiddag is in de Lekstraat in Oost-Souburg een personenauto over de kop geslagen, deze kwam tot stilstand op een naastgelegen fietspad.

Om 15.01 uur werden verschillende brandweervoertuigen en een ambulance met spoed naar de Lekstraat in Oost-Souburg gestuurd. Ter plaatse bleek dat een personenauto over de kop was geslagen en op een fietspad tot stilstand was gekomen. De bestuurder van het voertuig vluchtte na de crash, een bijrijder bleef in het voertuig achter en werd door ambulancemedewerkers onderzocht. Hij bleek niet gewond te zijn geraakt. De bestuurder kon later door de politie worden aangehouden.

- ADVERTENTIE -

Vermoedelijk is de auto tegen een hoop asfalt gereden, de bestuurder verloor hierdoor de macht over het stuur en reed een bosschage in. De auto vloog over de kop en kwam vervolgens op een naastgelegen fietspad tot stilstand. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen, de politie heeft samen met de berger de losliggend onderdelen van de auto bij elkaar geraapt.

Foto’s

- ADVERTENTIE -