Wederom traumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmiddag om 17.24 uur werd wederom de Rotterdamse traumahelikopter gealarmeerd voor een melding aan de Spuistraat in Vlissingen.

Ook werd er omstreeks 17.25 uur een ambulance met spoed ter plaatse gevraagd. Na ongeveer 10 minuten werd de traumahelikopter alweer afgemeld. De patiënt is vervolgens met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Vorig artikelAuto over de kop na ongeval Lekstraat Oost-Souburg
Volgend artikelHardloopster overleden na val duinen Dishoek
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier