Hardloopster overleden na val duinen Dishoek

DISHOEK – De hardloopster die vorige week zwaargewond raakte na een val bij de duinovergang ter hoogte van het Verbenabos in Koudekerke is overleden.

De verwondingen die de vrouw opliep tijdens haar rondje hardlopen zijn haar fataal geworden. Volgens de politie was de vrouw vermoedelijk gevallen en met haar hoofd op een van de stenen traptreden terechtgekomen. De vrouw wordt aanstaande begraven.

Zie ook:

– Hardloopster gereanimeerd na ongeval in duinen Koudekerke (17 februari 2015)

Vorig artikelWederom traumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen
Volgend artikelAanrijding op Sloeweg ter hoogte van tankstation
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier