Hardloopster overleden na val duinen Dishoek

DISHOEK – De hardloopster die vorige week zwaargewond raakte na een val bij de duinovergang ter hoogte van het Verbenabos in Koudekerke is overleden.

De verwondingen die de vrouw opliep tijdens haar rondje hardlopen zijn haar fataal geworden. Volgens de politie was de vrouw vermoedelijk gevallen en met haar hoofd op een van de stenen traptreden terechtgekomen. De vrouw wordt aanstaande begraven.

Zie ook:

– Hardloopster gereanimeerd na ongeval in duinen Koudekerke (17 februari 2015)

Vorig artikelWederom traumahelikopter opgeroepen voor melding Vlissingen
Volgend artikelAanrijding op Sloeweg ter hoogte van tankstation
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier