Jongen (14) beroofd en vervolgens gestoken

- Advertentie -

VLISSINGEN / OOST-SOUBURG – Het slachtoffer dat vanmiddag gewond raakte bij een steekpartij in Oost-Souburg was even daarvoor beroofd bij de fietstunnel aan de Nieuwe Vlissingseweg.

Het incident gebeurde rond 16.40 uur. Het 14-jarige slachtoffer uit Rijswijk had naar eigen zeggen via Facebook een afspraak met iemand om enkele goederen te verkopen. Tijdens de ontmoeting in de buurt van de draaibrug stak de dader het slachtoffer met een mes in zijn bovenlichaam. De dader vluchtte met een tas en enkele sieraden weg via de voetgangerstunnel onder de Nieuwe Vlissingseweg richting de Kerklaan. Het slachtoffer liep weg richting het treinstation van Souburg en vertrok met de trein in de richting van Goes. Passagiers in de trein zagen dat de jongen gewond was en vonden het niet verantwoord dat hij verder zou rijden. Daarom is de trein op het station Arnemuiden gestopt en is hij uitgestapt.

- Advertentie -

De politie stelt een onderzoek in naar het incident en riep met behulp van Burgernet en Twitter getuigen op zich te melden. Diverse getuigen meldden zich. Hebt u ook informatie over het incident of weet u wie de dader is? Bel met de politie 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Zie ook:

Steekpartij station Oost-Souburg (1 maart 2015)

 

- Advertentie -
Vorig artikelSteekpartij op station Oost-Souburg
Volgend artikelAutomobilist rijdt door na aanrijding met fietser
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.