Steekpartij op station Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de middag heeft er een steekpartij plaatsgevonden het station in Oost-Souburg.

In Arnemuiden werd er een gewonde man in de trein aangetroffen waarna 112 is gebeld. Er werden een ambulance, een traumahelikopter en meerdere politievoertuigen naar het station in Arnemuiden gestuurd om hulp t verlenen.

- Advertentie -

Het slachtoffer bleek lichtgewond te zijn en is onder politiebegeleiding zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Na verder onderzoek bleek dat de man al op het station van Oost-Souburg was neergestoken. Direct gingen meerdere politie eenheden naar het station met spoed om eventuele sporen veilig te stellen. Een forensisch team heeft onderzoek verricht op en in de omgeving van het station in Oost-Souburg.

Wat de aanleiding was van de steekpartij is niet bekend. Op dit moment heeft de politie nog geen zicht op een dader.

- Advertentie -
Vorig artikelWoninginbraken in Rilland, Krabbendijke en Vlissingen
Volgend artikelJongen (14) beroofd en vervolgens gestoken
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).