Ongeval met letsel op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanochtend is op de Sloeweg ter hoogte van de spoorovergang een ongeval gebeurt. Bij dit ongeval raakte een betrokkene gewond.

Omstreeks 07.45 uur gebeurde het ongeval op de Sloeweg kort na de spoorovergang. Omdat er sprake was van letsel bij een van de automobilisten werd er een ambulance ter plekke gevraagd. Bij het ongeval raakte vier auto’s betrokken.

Een bergingsbedrijf heeft twee van de vier de auto’s weggesleept, de politie heeft ten tijde van het ongeval een deel van de Sloeweg afgesloten. Door het ongeval ontstond een lange file tot aan de rotonde. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Vorig artikelDrie woninginbraken in Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen valpartij
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier