Ongeval met letsel op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanochtend is op de Sloeweg ter hoogte van de spoorovergang een ongeval gebeurt. Bij dit ongeval raakte een betrokkene gewond.

Omstreeks 07.45 uur gebeurde het ongeval op de Sloeweg kort na de spoorovergang. Omdat er sprake was van letsel bij een van de automobilisten werd er een ambulance ter plekke gevraagd. Bij het ongeval raakte vier auto’s betrokken.

Een bergingsbedrijf heeft twee van de vier de auto’s weggesleept, de politie heeft ten tijde van het ongeval een deel van de Sloeweg afgesloten. Door het ongeval ontstond een lange file tot aan de rotonde. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

Vorig artikelDrie woninginbraken in Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen valpartij
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier