Ongeval met letsel op Sloeweg Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanochtend is op de Sloeweg ter hoogte van de spoorovergang een ongeval gebeurt. Bij dit ongeval raakte een betrokkene gewond.

Omstreeks 07.45 uur gebeurde het ongeval op de Sloeweg kort na de spoorovergang. Omdat er sprake was van letsel bij een van de automobilisten werd er een ambulance ter plekke gevraagd. Bij het ongeval raakte vier auto’s betrokken.

- ADVERTENTIE -

Een bergingsbedrijf heeft twee van de vier de auto’s weggesleept, de politie heeft ten tijde van het ongeval een deel van de Sloeweg afgesloten. Door het ongeval ontstond een lange file tot aan de rotonde. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk.

- ADVERTENTIE -
Vorig artikelDrie woninginbraken in Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen valpartij
In maart 2013 stichtte ik de naam 112Vlissingen-Souburg.nl uit interesse voor de hulpverlening. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwsplatforms in de omgeving geworden. Ons team staat 24/7 paraat om het laatste 112-nieuws uit de regio te verslaan. Als eindverantwoordelijke heb ik de leiding over de dagelijkse gang van zaken.