Politie zoekt getuigen valpartij

- Advertentie -

VLISSINGEN – Donderdagmiddag 26 februari is een 68-jarige vrouw ernstig gevallen met haar fiets in de Badhuisstraat in Vlissingen. Ze heeft hierbij een ernstige hoofdwond opgelopen. De politie zoekt getuigen van deze valpartij.

Het is onduidelijk hoe deze valpartij gebeurde. Een mogelijke inzittende van een zilvergrijze personenauto heeft dit mogelijke incident zie gebeuren en kan misschien meer uitkomst brengen. Deze stond vlakbij het incident geparkeerd op een gehandicaptenparkeervak naast de apotheek. De politie komt graag met de bestuurder van deze auto in contact.

- Advertentie -

Herkend u zichzelf? Bel dan: 0900-8844.

Zie ook:

Fietsster gewond na incident in Badhuisstraat Vlissingen

 

- Advertentie -
Vorig artikelOngeval met letsel op Sloeweg Vlissingen
Volgend artikelBromfietser met gestolen kentekenlaten probeert controle te omzeilen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).