Conflict in woning Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zaterdagavond zijn hulpdiensten uitgerukt voor een conflict in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen waarbij een persoon lichtgewond is geraakt.

Een ambulance en meerdere politie eenheden gingen met spoed naar de locatie om hulp te verlenen. Eenmaal ter plaatse bleken de verwondingen mee te vallen, het slachtoffer is wel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ook heeft de politie een man aangehouden in de woning. De politie heeft een stuk van de stoep en het fietspad afgezet en onderzoek verricht in de woning.

- Advertentie -

Wat er precies aan vooraf is gegaan is nog onduidelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer controleert dak na melding schoorsteenbrand
Volgend artikelBrandweer rukt uit voor meeuw in schoorsteen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).