Brandweer controleert dak na melding schoorsteenbrand

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond zijn de brandweer van Vlissingen een Oost-Souburg uitgerukt voor een schoorsteenbrand aan de Jacob Isaac Sandersestraat in Oost-Souburg.

Binnen enkele minuten waren de brandweermannen ter plaatse. De brandweer heeft in de woning gecontroleerd en met behulp van een hoogwerker, ook het dak werd onderzocht. Er hoefde echter niet geblust te worden.

Na enige tijd kon de brandweer terug naar de post.

 

Vorig artikelPolitie assisteert bij aanrijding in Vlissingen
Volgend artikelConflict in woning Paul Krugerstraat
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier