Conflict Paul Krugerstraat was steekincident

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Het conflict dat gisteravond plaatsvond in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen was een steekincident, dat heeft de politie zojuist laten weten.

De politie heeft gisteravond een 40-jarige man aangehouden nadat hij zijn buurman met een scherp voorwerp heeft gestoken. Dit gebeurde omstreeks 20.45 uur in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

Een conflict tussen de twee mannen mondde uit in een steekincident. Het slachtoffer, een 29-jarige man, is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De verdachte is gisteravond ingesloten in een politiecel op het bureau aan de Breestraat in Vlissingen, hij zal vandaag worden gehoord. Over de precieze aanleiding van het steekincident is volgens de politie nog niets bekend.

Zie ook:

Conflict in woning Paul Krugerstraat ( 7 maart 2015)

Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meeuw in schoorsteen
Volgend artikelBrandje in schuur Bossenburgh
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier