Conflict Paul Krugerstraat was steekincident

- Advertentie -

VLISSINGEN – Het conflict dat gisteravond plaatsvond in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen was een steekincident, dat heeft de politie zojuist laten weten.

De politie heeft gisteravond een 40-jarige man aangehouden nadat hij zijn buurman met een scherp voorwerp heeft gestoken. Dit gebeurde omstreeks 20.45 uur in een woning aan de Paul Krugerstraat in Vlissingen.

- Advertentie -

Een conflict tussen de twee mannen mondde uit in een steekincident. Het slachtoffer, een 29-jarige man, is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De verdachte is gisteravond ingesloten in een politiecel op het bureau aan de Breestraat in Vlissingen, hij zal vandaag worden gehoord. Over de precieze aanleiding van het steekincident is volgens de politie nog niets bekend.

Zie ook:

Conflict in woning Paul Krugerstraat ( 7 maart 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer rukt uit voor meeuw in schoorsteen
Volgend artikelBrandje in schuur Bossenburgh
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.