Brandje in schuur Bossenburgh

© Foto: Stephanie Vermeulen-Pauwels

VLISSINGEN – Vanmiddag is de beroepsbrandweer uit Middelburg met spoed uitgerukt voor een klein brandje in een schuur in Assumburg (Bossenburgh).

De brand werd omstreeks 15.38 uur ontdekt. Een tankautospuit en een ladderwagen werden met spoed ter plaatse gestuurd. Toen de brandweer arriveerde bleek de situatie mee te vallen, de brand was inmiddels al geblust door de bewoners zelf. De brandweer heeft het schuurtje zelf nog wel nagekeken op verborgen brandhaarden.

Na ongeveer 15 minuten kon de brandweer weer terug naar de post in Middelburg. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

Vorig artikelConflict Paul Krugerstraat was steekincident
Volgend artikelMan (56) aangehouden op gestolen fiets
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier