Vlammen slaan uit schoorsteen na brand Vlissingen

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer van Koudekerke en Vlissingen zijn vanavond opgeroepen voor een schoorsteenbrand aan de Heideveld in Vlissingen.

De brand werd omstreeks half negen ontdekt voor een buurtbewoner, deze zag na eigen zeggen de vlammen uit de schoorsteen komen. De brandweer van Koudekerke arriveerde als eerste en inspecteerden de woning. Even later kwamen ook de hoogwerker en een tankautospuit van de Vlissingse brandweer ter plaatse.

De brandweer heeft met een speciale schoorsteenveger de schoorsteen schoongemaakt en kleine brandhaarden gedoofd. De brandweerlieden werden naar boven gebracht met een hoogwerker om zo dichter bij de schoorsteen te kunnen komen.

De brand is hoogstwaarschijnlijk ontstaan door een vogelnest dat in de schoorsteen zat.

 

Vorig artikelJongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving
Volgend artikelVlissinger aangehouden na vernielen auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier