Vlissinger aangehouden na vernielen auto

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 29-jarige Vlissinger is buiten heterdaad opgepakt voor het vernielen van een auto. Hij zou op woensdag 11 maart rond 18.05 uur in de Emmastraat over een auto heen zijn gelopen en deuken in een van de portieren hebben getrapt.

Toen de agenten ter plaatse kwamen kregen ze dankzij verschillenden getuigen een zeer compleet signalement van de man. Ook spraken de getuigen hun vermoeden uit waar de verdachte mogelijk zou kunnen wonen. Uiteindelijk zagen de dienders in een nabijgelegen woning een man achter het raam staan die aan het signalement voldeed. Ze spraken de man aan en hij liet hen de woning binnen.

- Advertentie -

De man maakte een verwarde indruk. Vervolgens is de Vlissinger aangehouden. Hij is vastgezet in cellencomplex Torentijd.

- Advertentie -
Vorig artikelVlammen slaan uit schoorsteen na brand Vlissingen
Volgend artikelBuitenbrand naast Sloeweg-Noord Ritthem
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.