Vlissinger aangehouden na vernielen auto

VLISSINGEN – Een 29-jarige Vlissinger is buiten heterdaad opgepakt voor het vernielen van een auto. Hij zou op woensdag 11 maart rond 18.05 uur in de Emmastraat over een auto heen zijn gelopen en deuken in een van de portieren hebben getrapt.

Toen de agenten ter plaatse kwamen kregen ze dankzij verschillenden getuigen een zeer compleet signalement van de man. Ook spraken de getuigen hun vermoeden uit waar de verdachte mogelijk zou kunnen wonen. Uiteindelijk zagen de dienders in een nabijgelegen woning een man achter het raam staan die aan het signalement voldeed. Ze spraken de man aan en hij liet hen de woning binnen.

De man maakte een verwarde indruk. Vervolgens is de Vlissinger aangehouden. Hij is vastgezet in cellencomplex Torentijd.

Vorig artikelVlammen slaan uit schoorsteen na brand Vlissingen
Volgend artikelBuitenbrand naast Sloeweg-Noord Ritthem
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier