Jongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Zondag 1 maart 2015 vond bij de fietstunnel aan de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaats waarbij een 14-jarige jongen uit Rijswijk is gestoken. Afgelopen week heeft de politie drie jongens die in verband worden gebracht met de beroving aangehouden.

De jongens, één uit Baarle-Nassau en de andere twee uit Vlissingen zijn afgelopen week aangehouden. Zij kwamen naar voren in het lopende rechercheonderzoek. De drie zitten momenteel nog vast, de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

- ADVERTENTIE -

Zondag 1 maart gebeurde het incident aan de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de fietstunnel. Het 14-jarige slachtoffer had na eigen zeggen een afspraak gemaakt via het bekende Social Media platform Facebook om enige goederen te verkopen.

Tijdens de ontmoeting bij de draaiburg stak de dader het 14-jarige slachtoffer met een mes in het bovenlichaam.

Zie ook:

Steekpartij op station Oost-Souburg (1 maart 2015)

Jongen (14) beroofd en vervolgens gestoken ( 1 maart 2015)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier