Jongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen Souburg

VLISSINGEN – Zondag 1 maart 2015 vond bij de fietstunnel aan de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaats waarbij een 14-jarige jongen uit Rijswijk is gestoken. Afgelopen week heeft de politie drie jongens die in verband worden gebracht met de beroving aangehouden.

De jongens, één uit Baarle-Nassau en de andere twee uit Vlissingen zijn afgelopen week aangehouden. Zij kwamen naar voren in het lopende rechercheonderzoek. De drie zitten momenteel nog vast, de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Zondag 1 maart gebeurde het incident aan de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de fietstunnel. Het 14-jarige slachtoffer had na eigen zeggen een afspraak gemaakt via het bekende Social Media platform Facebook om enige goederen te verkopen.

Tijdens de ontmoeting bij de draaiburg stak de dader het 14-jarige slachtoffer met een mes in het bovenlichaam.

Zie ook:

Steekpartij op station Oost-Souburg (1 maart 2015)

Jongen (14) beroofd en vervolgens gestoken ( 1 maart 2015)

Vorig artikelMan (56) aangehouden op gestolen fiets
Volgend artikelVlammen slaan uit schoorsteen na brand Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier