Jongens (14 en 15) aangehouden in verband met beroving

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondag 1 maart 2015 vond bij de fietstunnel aan de Nieuwe Vlissingseweg een beroving plaats waarbij een 14-jarige jongen uit Rijswijk is gestoken. Afgelopen week heeft de politie drie jongens die in verband worden gebracht met de beroving aangehouden.

De jongens, één uit Baarle-Nassau en de andere twee uit Vlissingen zijn afgelopen week aangehouden. Zij kwamen naar voren in het lopende rechercheonderzoek. De drie zitten momenteel nog vast, de politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

- Advertentie -

Zondag 1 maart gebeurde het incident aan de Nieuwe Vlissingseweg ter hoogte van de fietstunnel. Het 14-jarige slachtoffer had na eigen zeggen een afspraak gemaakt via het bekende Social Media platform Facebook om enige goederen te verkopen.

Tijdens de ontmoeting bij de draaiburg stak de dader het 14-jarige slachtoffer met een mes in het bovenlichaam.

Zie ook:

Steekpartij op station Oost-Souburg (1 maart 2015)

Jongen (14) beroofd en vervolgens gestoken ( 1 maart 2015)

- Advertentie -
Vorig artikelMan (56) aangehouden op gestolen fiets
Volgend artikelVlammen slaan uit schoorsteen na brand Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.