Buitenbrand naast Sloeweg-Noord Ritthem

© Foto: Frans Bosscha / 112stadsgewest

RITTHEM – Vanmiddag is de beroepsbrandweer uit Middelburg uitgerukt voor een felle buitenbrand naast de Sloeweg-Noord (N254) in Ritthem.

De brand werd omstreeks 12.50 uur ontdekt, deze woedde ter hoogte van de Trekdijk. Het vuur greep razend snel om zich heen, een groot gebied ging vervolgens in vlammen op. De brandweer heeft de brand gestreden met zogeheten vuurzwepen en water.

Ook op andere locaties in Ritthem woedde verschillende brandjes, overigens waren de locaties niet ver van elkaar vandaan.

Vorig artikelVlissinger aangehouden na vernielen auto
Volgend artikelPolitie houdt controle op Weyevlietplein Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier