Mannen opgepakt met verschillende hard- en softdrugs

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Govert Flincklaan drie mannen aangehouden. Het drietal zat in een auto en bij controle bleek dat ze verschillende soorten hard- en softdrugs op zak hadden. Verder bleek de bestuurder van het voertuig te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 Surveillerende agenten zagen op maandag 16 maart 1.50 uur een auto geparkeerd staan op het parkeerterrein van een bouwmarkt. Gezien de locatie en het tijdstip besloten ze de inzittenden van het voertuig te controleren. In de auto zaten twee 22-jarige mannen en een 28-jarige man allen afkomstig uit de gemeente Veere. Uit het voertuig kwam een sterke henneplucht en op de achterbank zagen de dienders een kleine hoeveelheid cocaïne liggen. De dienders lieten de 22-jarige bestuurder ook nog blazen en uit de blaastest bleek dat de man te veel gedronken had.

De 28-jarige bijrijder bleek ook nog een kleine gebruikers hoeveelheid hennep op zak te hebben die hij afstond aan de agenten. Het drietal is vervolgens aangehouden. Bij fouillering op het bureau bleek de bestuurder nog een aantal XTC-pillen in zijn sokken te hebben zitten. Deze zijn direct  in beslag genomen. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Na verhoor is het drietal weer op vrije voeten gesteld. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed en bezit van verdovende middelen.

Vorig artikelTwee inbraken in Paauwenburg, politie zoekt getuigen
Volgend artikelFietsster ongeval Badhuisstraat overleden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier