Mannen opgepakt met verschillende hard- en softdrugs

- Advertentie -

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Govert Flincklaan drie mannen aangehouden. Het drietal zat in een auto en bij controle bleek dat ze verschillende soorten hard- en softdrugs op zak hadden. Verder bleek de bestuurder van het voertuig te veel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

 Surveillerende agenten zagen op maandag 16 maart 1.50 uur een auto geparkeerd staan op het parkeerterrein van een bouwmarkt. Gezien de locatie en het tijdstip besloten ze de inzittenden van het voertuig te controleren. In de auto zaten twee 22-jarige mannen en een 28-jarige man allen afkomstig uit de gemeente Veere. Uit het voertuig kwam een sterke henneplucht en op de achterbank zagen de dienders een kleine hoeveelheid cocaïne liggen. De dienders lieten de 22-jarige bestuurder ook nog blazen en uit de blaastest bleek dat de man te veel gedronken had.

- Advertentie -

De 28-jarige bijrijder bleek ook nog een kleine gebruikers hoeveelheid hennep op zak te hebben die hij afstond aan de agenten. Het drietal is vervolgens aangehouden. Bij fouillering op het bureau bleek de bestuurder nog een aantal XTC-pillen in zijn sokken te hebben zitten. Deze zijn direct  in beslag genomen. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Na verhoor is het drietal weer op vrije voeten gesteld. De bestuurder kreeg een proces-verbaal voor rijden onder invloed en bezit van verdovende middelen.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee inbraken in Paauwenburg, politie zoekt getuigen
Volgend artikelFietsster ongeval Badhuisstraat overleden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.