Fietsster ongeval Badhuisstraat overleden

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De 68-jarige vrouw die 26 februari in de Badhuisstraat een ernstige hoofdwond opliep nadat zij vermoedelijk was gevallen is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De vrouw kwam die donderdagmiddag omstreeks 17.15 uur op de kruisig met de Paul Krugerstraat en de Badhuisstraat onfortuinlijk ten val en raakte ernstig gewond aan haar hoofd. Omdat niet duidelijk is hoe de vrouw aan haar verwondingen kwam werden getuigen verzocht zich te melden.

- ADVERTENTIE -

Ook nu is het nog altijd niet bekend hoe de vrouw precies ten val is gekomen.

Zie ook:

Politie zoekt getuigen valpartij (3 maart 2015)

Fietsster gewond na incident Badhuisstraat Vlissingen (26 februari 2015)

 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier