Fietsster ongeval Badhuisstraat overleden

VLISSINGEN – De 68-jarige vrouw die 26 februari in de Badhuisstraat een ernstige hoofdwond opliep nadat zij vermoedelijk was gevallen is afgelopen vrijdag in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De vrouw kwam die donderdagmiddag omstreeks 17.15 uur op de kruisig met de Paul Krugerstraat en de Badhuisstraat onfortuinlijk ten val en raakte ernstig gewond aan haar hoofd. Omdat niet duidelijk is hoe de vrouw aan haar verwondingen kwam werden getuigen verzocht zich te melden.

Ook nu is het nog altijd niet bekend hoe de vrouw precies ten val is gekomen.

Zie ook:

Politie zoekt getuigen valpartij (3 maart 2015)

Fietsster gewond na incident Badhuisstraat Vlissingen (26 februari 2015)

 

Vorig artikelMannen opgepakt met verschillende hard- en softdrugs
Volgend artikelTwee auto’s vernield, politie zoekt getuigen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier