Twee auto’s vernield, politie zoekt getuigen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van maandag 16 maart op dinsdag 17 maart zijn een personenauto en een bestelbus vernield. Bij beide voertuigen zijn de banden lek gestoken, ook zijn de voertuigen bekrast.

De politie is op zoek naar mensen die deze incidenten hebben zien gebeuren. De beide voertuigen stonden geparkeerd in de Scheldestraat. Echter stonden zij niet naast elkaar.

- Advertentie -

De eigenaren van de auto’s ontdeketen de volgende morgen tussen 07.00 en 07.20 uur dat hun voertuigen waren vernield. De politie vermoed dat de vernielingen gepleegd zijn tussen maandag 16 maart 20.00 uur en dinsdag 17 maart 07.00 uur.

Heeft u tussen deze tijdstippen iets verdachts gezien dat in verband zou kunnen staan met deze vernielingen? Bel dan de politie via: 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? bel dan naar: 0800-700.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster ongeval Badhuisstraat overleden
Volgend artikelBrandweer Vlissingen organiseert toetsavond voor brandweer Arnemuiden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.