Twee auto’s vernield, politie zoekt getuigen

VLISSINGEN – In de nacht van maandag 16 maart op dinsdag 17 maart zijn een personenauto en een bestelbus vernield. Bij beide voertuigen zijn de banden lek gestoken, ook zijn de voertuigen bekrast.

De politie is op zoek naar mensen die deze incidenten hebben zien gebeuren. De beide voertuigen stonden geparkeerd in de Scheldestraat. Echter stonden zij niet naast elkaar.

De eigenaren van de auto’s ontdeketen de volgende morgen tussen 07.00 en 07.20 uur dat hun voertuigen waren vernield. De politie vermoed dat de vernielingen gepleegd zijn tussen maandag 16 maart 20.00 uur en dinsdag 17 maart 07.00 uur.

Heeft u tussen deze tijdstippen iets verdachts gezien dat in verband zou kunnen staan met deze vernielingen? Bel dan de politie via: 0900-8844. Liever anoniem uw verhaal doen? bel dan naar: 0800-700.

Vorig artikelFietsster ongeval Badhuisstraat overleden
Volgend artikelBrandweer Vlissingen organiseert toetsavond voor brandweer Arnemuiden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier