Brandweer Vlissingen organiseert toetsavond voor brandweer Arnemuiden

- Advertentie -

VLISSINGEN – Dinsdagmiddag heeft de vrijwillige brandweer van Vlissingen een toets opgezet voor de vrijwillige brandweer van Arnemuiden op het terrein van Harthoorn in Vlissingen.

Het scenario bestond uit een brand in een loods, een daardoor afgeleide bestuurder die tegen een graafmachine opklapte en daarna bekneld zat.

- Advertentie -

De ploeg van Arnemuiden kwam ter plaatse om assistentie te verlenen nadat dit was gevraagd. De brandweer van Vlissingen leende haar tankautospuit (4541) uit aan de brandweer van Arnemuiden die zich vervolgens bezig te hielden met de het beknelde slachtoffer in de auto. Hierdoor kon de andere ploeg van Arnemuiden zich richten op het onder controle krijgen van de ‘brand’ in de loods.

 

- Advertentie -
Vorig artikelTwee auto’s vernield, politie zoekt getuigen
Volgend artikelBrandweer oefent met groot vermogen pomp
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).