Brandweer blust felle brand in bunker

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanochtend vroeg is de brandweer van Oost-Souburg met spoed uitgerukt voor een brand in een bunker aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen.

Rond 06.15 uur werd de brandweer van Oost-Souburg opgeroepen voor een brandgerucht aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen. Eenmaal aanrijdend bleek het te gaan om een brand in een bunker. De brandweer is dan ook met spoed ter plaatse gegaan.

- Advertentie -

Even later werd ook een waterwagen met spoed ter plaatse gevraagd in verband met een te kort aan bluswater. De brand is vermoedelijk ontstaan door het smelten van elektriciteitskabels voor koper. Of de politie een verdachte heeft aangehouden is niet bekend.

 

- Advertentie -
Vorig artikelVier personen aangehouden na schietpartij Vlissingen
Volgend artikelRescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.