Brandweer blust felle brand in bunker

VLISSINGEN – Vanochtend vroeg is de brandweer van Oost-Souburg met spoed uitgerukt voor een brand in een bunker aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen.

Rond 06.15 uur werd de brandweer van Oost-Souburg opgeroepen voor een brandgerucht aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen. Eenmaal aanrijdend bleek het te gaan om een brand in een bunker. De brandweer is dan ook met spoed ter plaatse gegaan.

Even later werd ook een waterwagen met spoed ter plaatse gevraagd in verband met een te kort aan bluswater. De brand is vermoedelijk ontstaan door het smelten van elektriciteitskabels voor koper. Of de politie een verdachte heeft aangehouden is niet bekend.

 

Vorig artikelVier personen aangehouden na schietpartij Vlissingen
Volgend artikelRescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier