Brandweer blust felle brand in bunker

- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Vanochtend vroeg is de brandweer van Oost-Souburg met spoed uitgerukt voor een brand in een bunker aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen.

Rond 06.15 uur werd de brandweer van Oost-Souburg opgeroepen voor een brandgerucht aan de Oostelijke Bermweg in Vlissingen. Eenmaal aanrijdend bleek het te gaan om een brand in een bunker. De brandweer is dan ook met spoed ter plaatse gegaan.

- ADVERTENTIE -

Even later werd ook een waterwagen met spoed ter plaatse gevraagd in verband met een te kort aan bluswater. De brand is vermoedelijk ontstaan door het smelten van elektriciteitskabels voor koper. Of de politie een verdachte heeft aangehouden is niet bekend.

 

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier