Rescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016

- Advertentie -

VLISSINGEN – Woensdag 27 juli 2016 wordt de tiende editie van Rescue Vlissingen gehouden. Dat maakte de organisatie gisteravond bekend.

Gisteravond heeft de organisatie de datum definitief vastgesteld en ook bekend gemaakt. De organisatie zegt er alles aan te gaan doen de tiende editie tot een groot succes te maken.

- Advertentie -

Rescue Vlissingen wordt om de twee jaar gehouden op de Vlissingse Boulevards. Iedere editie trekt het evenement tienduizenden bezoekers. De eerste editie vond plaats in 1998. Niet alleen hulpverleningsinstanties uit Nederland, maar ook uit België, Luxemburg en Duitsland doen mee! Rescue Vlissingen behoord daarom tot een van de grootse hulpverleningsevenementen uit Nederland.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer blust felle brand in bunker
Volgend artikelPolitie pakt nog twee verdachten op van schietincident
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.