Rescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016

Rescue Vlissingen 2014 © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Woensdag 27 juli 2016 wordt de tiende editie van Rescue Vlissingen gehouden. Dat maakte de organisatie gisteravond bekend.

Gisteravond heeft de organisatie de datum definitief vastgesteld en ook bekend gemaakt. De organisatie zegt er alles aan te gaan doen de tiende editie tot een groot succes te maken.

Rescue Vlissingen wordt om de twee jaar gehouden op de Vlissingse Boulevards. Iedere editie trekt het evenement tienduizenden bezoekers. De eerste editie vond plaats in 1998. Niet alleen hulpverleningsinstanties uit Nederland, maar ook uit België, Luxemburg en Duitsland doen mee! Rescue Vlissingen behoord daarom tot een van de grootse hulpverleningsevenementen uit Nederland.

Vorig artikelBrandweer blust felle brand in bunker
Volgend artikelPolitie pakt nog twee verdachten op van schietincident
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier