Vier personen aangehouden na schietpartij Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagavond omstreeks 22.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden nabij het Shell-tankstation aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

Inzittende van twee auto’s zouden hebben geschoten nabij het tankstation van Shell op de President Rooseveltlaan in Vlissingen. De politie heeft kort na de schietpartij vier verdachten aangehouden, dit gebeurde rond 22.05 uur op de Schuitvaartgracht in Vlissingen. Het gaat om een 26-jarige Vlissinger, een 33-jarige man uit Rotterdam en een 31-jarige man uit de gemeente Middelburg. Volgens de politie raakte niemand gewond.

- Advertentie -

Omstreeks 22.15 uur is op de Verkuijl Quakkelaarstraat vlak bij de kruising met de Scheldestraat een 29-jarige Vlissinger aangehouden. Beide auto’s zijn voor bewijsvoering in beslag genomen. Ze zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. In de Verkuijl Quakkelaarstraat heeft de politie een speurhond ingezet.

De politie heeft de vier verdachten overgebracht naar de politiecellencomplex van de gevangenis Torentijd in Middelburg. Zij zullen later worden verhoord. Ook zullen er verschillende getuigen worden gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt kind van dak op basisschool Westerzicht
Volgend artikelBrandweer blust felle brand in bunker
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).