Politie pakt nog twee verdachten op van schietincident

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag twee nieuwe verdachten aangehouden, zij worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident op de President Rooseveltlaan in Vlissingen afgelopen zondag 22 maart jl.

Eerder arresteerde de politie al vier verdachten, drie werden aangehouden op de Schuitvaartgracht, de andere verdachte werd opgepakt in de Verkuijl Quakkelaarstraat. De politie laat weten dat deze verdachten zijn vrijgelaten.

- Advertentie -

De twee nieuwe verdachten van 27 – en 32 jaar worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident dat plaatsvond nabij het tankstation van de Shell aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

De twee verdachten zijn voor verder verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Zie ook:

- Advertentie -
Vorig artikelRescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016
Volgend artikelFietser geschept door auto op Koninsgweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.