Politie pakt nog twee verdachten op van schietincident

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag twee nieuwe verdachten aangehouden, zij worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident op de President Rooseveltlaan in Vlissingen afgelopen zondag 22 maart jl.

Eerder arresteerde de politie al vier verdachten, drie werden aangehouden op de Schuitvaartgracht, de andere verdachte werd opgepakt in de Verkuijl Quakkelaarstraat. De politie laat weten dat deze verdachten zijn vrijgelaten.

De twee nieuwe verdachten van 27 – en 32 jaar worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident dat plaatsvond nabij het tankstation van de Shell aan de President Rooseveltlaan in Vlissingen.

De twee verdachten zijn voor verder verhoor meegenomen naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Zie ook:

Vorig artikelRescue Vlissingen 10e editie op 27 juli 2016
Volgend artikelFietser geschept door auto op Koninsgweg Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier